Достапни линкови

Вештачкa криза за дестабилизaција на Македонија


Пораки од Вашингтон и Скопје – создадовте криза, имате бесмислена перцепција на голема закана и неоснован страв од платформата на албанските политичари, а институциите ви се претворија во чувари на корумпираните елити. Проект на РСЕ и ВОА

XS
SM
MD
LG