Достапни линкови

Во НАТО безбедно, а до него?


Настаните во Куманово покажаа колку лесно може до дојде до поголемо загрозување на безбедноста на Балканот. Според експертите, влезот на земјите од регионот во НАТО би бил голем придонес за создавање посолиден безбедносен систем против предизвиците и новите закани во регионот.

XS
SM
MD
LG