Достапни линкови

Матурска парада 2010


Скопските матуранти танцуваа „квадрил“ на плоштадот Пела во Скопје, истовремено со нивните врсници од Албанија, Бугарија, Романија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска и Словенија.

XS
SM
MD
LG