Достапни линкови

Моја Европа

Моја Европа

Бегајќи од сиромаштија, војни и безнадежност, стотици илјади луѓе од Блискиот Исток, Африка и Азија, со години се обидуваат да најдат подобар живот во Европа.
Не се откажуваат и покрај неизвесноста, пограничните насилства и опасностите по живот. Некои од нив успеале да станат дел од европското општество.

people walking on a beach

Ова се нивните приказни

XS
SM
MD
LG