Достапни линкови

Драган Малиновски - Заклучоци од вториот извештај за Скопје 2014


Драган Малиновски, член на Комисијата која по барање на градоначалникот на Општина Центар Андреј Жерновски, врши ревизија за проектот Скопје 2014, ги соопштува заклучоците од вториот извештај за проектот.

XS
SM
MD
LG