Достапни линкови

Состанок на работната група за проверка на избирачкиот список


Работната група за проверка на избирачкиот список во Државната изборна комисија (ДИК) денеска ќе одржи состанок. На состанокот треба да бидат разгледани Протоколот за начинот на ажурирање на Избирачкиот список согласно одредбите на Изборниот законик и Упатството за ажурирање на Избирачкиот список и Информацијата за Меморандумот за соработка помеѓу Мисијата на ОБСЕ во Скопје и ДИК за спроведување заеднички активности за проверката на Избирачкиот список.
XS
SM
MD
LG