Достапни линкови

Арапската лига презема мерки против Сирија


Марш на анти-владините демонстранти во Сирија
Арпската лига гласаше Сирија да биде суспендирана од сите натамошни состаноци се додека Дамаск не го имплементира договорот со кој ќе се стави крај на крворолевањето на анти-владините демонстранти.
Според соопштението на организацијата суспензијата ќе стапи на сила од среда. Лигата исто така повика да биде отповикани арапските амбасадори во Сирија.
XS
SM
MD
LG