Достапни линкови

Народна Кујна


Во Македонија има 30 народни кујни во кои се хранат социјално најзагрозените. Сиромаштијата и релативно ниските приходи од социјалното осигурување ги принудуваат овие лица своето парче леб да го бараат од овие места.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG