Достапни линкови

Багдад: Во Ирак продолжува гласањето на локалните избори


Во Ирак продолжува гласањето на локалните избори што беа пофалени поради нивниот релативно мирен карактер.Вчерашното гласање беше продолжено за еден час за да има поголем одзив Првичните резултати од гласањето се очекува да се добијата во претстојните денови Изборите се одржаа без поголеми насилства , но набљудувачите имале неколку забелешки,вклучувајки ги тврдењата дека илјадници од имињата на лугето биле погрешно напишани на гласачките листи.
XS
SM
MD
LG