Достапни линкови

Скопје: Делегатите на ВМРО ДПМНЕ го избираат претседателскиот кандидат


Околу илјада и двесте партиски делегати со тајно гласање денеска во Универзалната сала во Скопје треба да го изберат претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претстојните избори мегу Ѓорги Иванов и Тодор Петров кои се јавија на партискиот конкурс. На конвенцијата кандидатите ке имаат свое претставување пред делегатите а планиарно е да има обраќање партискиот претседател и премиер Никола Груевски.
XS
SM
MD
LG