Достапни линкови

Багдад: Владата го осуди убиството на две жени од страна на странска агенција за обезбедување


Ирачката влада го осуди убиството на двете жени од страна на странските агенции за обезбедување. Фрирмата Јунити ресорсис од Дубаи се извини за вчерашниот инцидент. Ирачката влада вчера побара оштета за убиството на 17 ирачани минатиот месец од американската безбедносна компанија Блеквотер.
XS
SM
MD
LG