Достапни линкови

Лондон: Расправа за модернизација на воените сили на министрите за одбрана на ЕУ


Министрите за одбрана на 25-те земји членки на Европската Унија на денешниот состанок во Англија расправаат за модернизација на воените сили. Експертите препорачаа поголеми вложувања и модернизација на воените капацитети на Унијата за да може да се одговори на новите закани, како што е тероризмот.
XS
SM
MD
LG