Достапни линкови

Куала Лумпур: Фрлена експлозивна направа врз дипломатската мисија на Австралија


Експолозивна направа е фрлена врз дипломатската мисија на Австралија во Куала Лумпур во Малезија при што не е причинета материјална штета. Ова е прв напад на дипломатско преставништво во претежно муслиманската Малезија.
XS
SM
MD
LG