Достапни линкови

Иран забрани кондоми - страв од болести, несакана бременост и шверц


Иран забрани кондоми - страв од болести, несакана бременост и шверц
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:24 0:00

Иран усвои закон со кој се забранува бесплатната, субвенционирана од државата дистрибуција на контрацептиви за да го поттикне растот на населението, но овој потег ги зголеми стравувањата од катастрофални последици

Иран усвои закон со кој се забранува бесплатната, субвенционирана од државата дистрибуција на контрацептиви за да го поттикне растот на населението, но овој потег ги зголеми стравувањата од катастрофални последици. Иранската влада систематски го спречува слободниот проток на информации и оние што зборуваат за странски медиуми може да бидат предмет на прогон. Од таа причина, идентитетот на интервјуираните не се открива и нивните лица се заматени или не се прикажани

Погледни ги коментарите

Категории

XS
SM
MD
LG