Достапни линкови

На тешкиот пат до Западот

Илјадници мигранти и бегалци, на нивниот пат низ Европа, секојдневно се изложени на тешкотии и проблеми. Сепак тие, остануваат решени да стигнат до побогатите земји членки на Европската унија.

Категории

XS
SM
MD
LG