Достапни линкови

Еболата, најголема опасност за човештвото


Големиот број починати во Западна Африка, но и првите смртни случаи од ебола во други делови во светот, уште еднаш го потенцираа прашањето: како најдобро да се запре ширењето на оваа заразна болест.

XS
SM
MD
LG