Достапни линкови

Ахтара, жена со лузни на лицето


По повод Меѓународниот ден против насилството врз жените ви ја пренесуваме приказната на Ахтара, Таа е жртва на напад со киселина од човек кого таа одбила да го земе за сопруг. Пред да ја побара за жена тој го убил нејзиниот сопруг.

Категории

XS
SM
MD
LG