Достапни линкови

Уште една експлозија на сув мраз на аеродром во Лос Анџелос


Меѓународниот аеродром во Лос Анџелес - архива
Уште една експлозија на сув мраз во пластичен канистер се случила вчера на меѓународниот аеродром во Лос Анџелес.
И оваа како и претходната слична експлозија не предизвиукала штети или жртви. Засега не се знаат причините и не се поврзува со тероризам.
При неделната екплозија неколку летови биле одложени додека вчера немало никаков застој во сообраќајот. Истрагата продолжува.
XS
SM
MD
LG