Достапни линкови

Донаторска конференција во Сараево за расселените


Во Сараево денеска се одржува донаторска конференција на која се очекува да бидат собрани околу 500 милиони долари за изградба на домови за 74.000, сеуште расселени лица, по војната во Босна и Херцеговина. Организатор на конференцијата е Високиот комесаријат на Обединетите Нации за бегалци.
XS
SM
MD
LG