Достапни линкови

Руската „мека моќ“ за освојување на „срцата и умовите“


Руската Федерација преку користење на верата сака да ги „освои срцата и умовите“ на балканските народи, коментираат експертите, особено по градењето цркви во руски стил во Македонија. За МПЦ вулгарно е толкувањето дека има политичка заднина во изградбите на цркви во руско-украински стил.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG