Достапни линкови

Шеќеринска: Политичка волја за одлука за избори


СДСМ смета дека до 31 август можат да се исполат сите услови кои беа предвидени во договорот од 20 јули, рече заменик претседателка на СДСМ Радмила Шеќеринска, денеска при посетата на Велест. Таа вели дека ако има политичка волја ќе има и одлука за избори, а тие се првиот чекор за крај на кризата.

Таа за време на денешната посета во Велес зборуваше дека главната цел во програмата на СДСМ ќе биде да се обезбедат повеќе работни места, и за младите, и за сите оние коишто ги немаат, но и тие да обезбедуваат подобри услови, подобри плати и поквалитетен живот.

XS
SM
MD
LG