Достапни линкови

Леб ќе си купиме, дајте механизација


Подруми полни со вода, дворови полни со кал. Жителите на Страјковци бараат повеќе механизација за да може да ги исчистат поплавените куќи. Лопатата не вреди додека не се испумпа водата, велат тие.

XS
SM
MD
LG