Достапни линкови

Андоновски: Демонизација на ЛГБТ заедницата во Македонија


Политичките партии долеваат оган со хомофобичен говор потикнувајќи а со тоа и легитимирајќи го насилството и стигматизацијата на активистите од ЛГБТ заедницата вели програмскиот директор на ЛГБТ Центарот за подршка Кочо Андоновски.

XS
SM
MD
LG