Достапни линкови

Бегалците на Табановце ужаснати од нападите во Париз


Бегалците кои пристигнуваат на железничкиот премин Табановце беа ужаснати од терористичките напади во Париз. Тие велат дека сега ситуацијата во Европа може да биде потешка за нив.

XS
SM
MD
LG