Достапни линкови

Гневот од нападите во Париз да не се излева врз мигрантите


Претставниците на невладините организации кои им помагаат на мигрантите на жезничката станица на преминот Табановце на македонско-српската граница сметаат дека случувањата во Париз негативно ќе влијаат врз мигрантите.

XS
SM
MD
LG