Достапни линкови

Актерот Орландо Блум ги посети бегалците во Гевгелија


Англискиот актер Орландо Блум ги посетил мигрантите и бегалците во Гевгелија, каде разговарал со нив за нивниот пат до Европа и за проблемите во нивните земји, пренесуваат медиумите во Македонија. Орландо Блум е амбасадор на добра волја на УНИЦЕФ.

XS
SM
MD
LG