Достапни линкови

Река мигранти низ Македонија, проблеми нема


Илјадници мигранти секојдневно ја поминуваат македонско-грчката граница во потрагата по безбеден живот во некоја од западноевропските земји. Транзитот на мигрантите низ земјава се одвива непречено и без проблеми.

Категории

XS
SM
MD
LG