Достапни линкови

Мигрантска криза: Европа пред нови закани или шанси?


Можно ли е меѓу бегалците и мигрантите да има терористи кои би претставувале голема закана за безбедност во Европа? Експертите не го исклучуваат тоа. Еден од проблемите е неможноста за идентификација на толку голем број луѓе.

Категории

XS
SM
MD
LG