Достапни линкови

Мигранти во помали групи пристигнуваат во Табановце


Мигрантите кои не успеале да се качат на воз во Гевгелија, организирани во мали групи со автобус или такси пристигнуваат на пограничниот премин табановце. Дел од нив кои пристигнаа со такси велат дека за превозот им наплатиле по 200 евра.

XS
SM
MD
LG