Достапни линкови

Девојки решија да ги заштитат полицајците од „провокаторите“


Девојки направија жив штит за да ги одбранат полицајците од „провокаторите“ кои со шишиња гаѓаат кон специјалците. Тие носат маици или превези преку главите. Најголем дел од граѓаните на нив гледаат како на провокатори и повикуваат да не се употребува сила против полицијата.

XS
SM
MD
LG