Достапни линкови

Центарци гласаат на референдум за изгледот на ГТЦ


Жителите на Општина Центар денеска се изјаснуваат на референдумот за Градскиот трговски центар. Со „ЗА„ и „ПРОТИВ“ одговараат на референдумското прашање: Дали сте за зачувување на автентичниот изглед на ГТЦ?

XS
SM
MD
LG