Достапни линкови

Хајд Парк: Владата навлегува во приватноста


Дали со последните законски измени според кои неколку институции ќе имаат увид во сметките на граѓаните што бараат социјална помош се навлегува во приватноста? Дали Владата и со други закони го крши ова право? Во анкетата на Радио Слободна Европа граѓаните велат дека им се навлегува во приватноста.

XS
SM
MD
LG