Достапни линкови

Глобално и локално против насилството врз жените


Насилството врз жените е еден од големите проблеми во светот, па затоа се потребни низа акции на глобално, но пред се, на локално ниво. Македонија не е имуна на овој проблем, кој само со кампањи, не може да се надмине.

XS
SM
MD
LG