Достапни линкови

Димовски: Власта и ги предизвикува и ги контролира меѓуетничките тензии


Интервју со Владо Димовски, претседател на Центарот за меѓуетничка толеранција и професор по македонски јазик во албански паралелки во ОУ Алија Авдовиќ во скопското село Батинци.

XS
SM
MD
LG