Достапни линкови

Хајд Парк - Одмори, сиромаштија, патриотизам


Море, езеро, планина? Граѓаните што ги анкетиравме велат дека или немаат пари за на одмор или оти нивниот прв избор е Грција - има море, а е најблиску и најевтино.

Категории

XS
SM
MD
LG