Достапни линкови

Разговор со Данчо Ангелковски, невработен, кој секојдневно чека на Јужниот булевар некој да го најми за работа


Голем број невработени секојдневно чекаат на улица да бидат изнајмени за тешка физичка работа бидејќи тоа им е единствениот начин да го прехранат семејството. Данчо Ангелковски, татко на две деца, е еден од нив.

Категории

XS
SM
MD
LG