Достапни линкови

Една година од "24-ти декември"


Точно една година по настаните од 24-ти декември, претседателот на СДСМ Зоран Заев изјави дека пред една година власта го суспендира Уставот, законите, институциите. Од храм на демократијата, парламентот го претвори во срам на македонската држава, рече Заев.

XS
SM
MD
LG