Достапни линкови

Полицијата го спречи новинарскиот протест


Новинарите кои сакаа мирно го изразат незадоволство поради казната затвор на новинарот Кежаровски беа спречени да дојдат до Музејот на македонската борба. Имено, кордон полицајци ги спречи да пристапат на закажаното место за да одржат мирен протест, по што новинарите се обидоа да го пробијат кордонот.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

Категории

XS
SM
MD
LG