Достапни линкови

Состанок на Работната група за проверка на избирачкиот список


Работната група за проверка на Избирачкиот список денеска во просториите на Државната изборна комсија ќе одржи состанок. На дневен ред на состанокот е информацијата за работната посета на експерти на ОБСЕ/ОДИХР за анализа и проценка на меѓу институционалната соработка и постоечките процедури при водење на Избирачкиот список, како и информацијата и договорот за активности на Работната група за проверка на Избирачкиот список.
XS
SM
MD
LG