Достапни линкови

Премиерот на Пакистан во приватна посета на Индија


Ража Первез Ашав е во прва посета на Индија од неговото назначување за премиер на Пакистан. Денешната посета е опишана како приватна и не се очекува одржување на важни разговори со пакистански политичари. Пред посетата властите во Индија соопштија дека бил постигнат напредок во подобрување на Индиско-Пакистанските односи.
XS
SM
MD
LG