Достапни линкови

Иванов за Илинден помилува 54 осуденици


Претседателот Ѓорге Иванов по повод 2-ри август Националниот празник Илинден, помилува 54 осудени лица, соопштуваат од Кабинетот на претседателот. Од 54 осуденици, тројца се целосно помилувани, а 51 делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.
XS
SM
MD
LG