Достапни линкови

Битка за сини картони!


Граѓаните чекаат со часови пред Фондот за Здравствено Осигурување за да добијат број, потоа да им го дадат бројот и на крај чекаат да стигнат на ред за да ги предадат документите. Кој ќе преживее ќе може да се лекува со сини картони.

XS
SM
MD
LG