Достапни линкови

Александар Македонски во Скопје


На плоштадот Македонија во Скопје почна монтажата на споменикот чиј работен наслов е ,,Воин на коњ,,. Многумина велат дека станува збор за статуа на Александар Македонски.

Категории

XS
SM
MD
LG