Достапни линкови

Универзитетски протести и контрапротести


Универзитетски протести и контрапротести. Професори, велат, ја бранат Автономијата на Универзитеот.Студентискиот Парламент го подржува владиниот предлог за измени на Законот за високо образование, ама некои од нив не знаат за какви промени станува збор.

XS
SM
MD
LG