Достапни линкови

Џиновска божиќна елка од Јужна за Северна Кореја


Јужна Кореја, чија војска е во состојба на готовност, на 3 километри од границата со Северна Кореја ќе постави џиновска божиќна елка. Нејзините светла ќе можат да ги гледаат жителите на пограничните места во Северна Кореја. Јужно-корејски активисти планираат и преку звучници да испраќаат пораки за демократија и почитување на човековите права.
XS
SM
MD
LG