Достапни линкови

Спомениците во Скопје

Проектот Скопје 2014-та. Многу дилеми и поделени мислења - дали се разубавува главниот град, дали непоправливо се уништува, дали се "перат пари", колку се вкупните трошоци, нема ли други приоритети во државата. Малкумина ги знаат точните одговори.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG