Достапни линкови

Протест на стечајците


Стечајните работници и оние кои се прогласени за технолошки вишок со над 15 години работно искуство не се откажуваат од своите барања се додека не добијат од државата месечен надоместок по 100 евра до следното вработување или пензионирање.

XS
SM
MD
LG