Достапни линкови

Марш во Скопје за правда, слобода и еднаквост


Неколку десетици граѓани во придружба на холандската амбасадорка Симоне Филипини, евроамбасадорот Ерван Фуере и неколку пратеници се приклучија на Маршот на толеранција, одбележувајќи го Меѓународниот ден за толеранција. Основната порака на маршот е политичка толеранција и дијалог, надминување на предрасудите и погрешното разбирање на различности.
XS
SM
MD
LG