Достапни линкови

Инагурација на Милорад Додик


Новоизбраниот претседател на Република Српска, Милорад Додик изјави денеска дека негова цел е демократска и стабилна земја според надлежностите кои и се дадени со Дејтонскиот договор. Во својот инагуративен говор тој истакна дека Репулика Српска под ниту еден услов па ни по цена на влез во Европската Унија нема да се откаже од својата автономија.
XS
SM
MD
LG