Достапни линкови

Србија треба да се посвети на борба против Корупцијата


Корупцијата ќе биде најголем проблем за Србија по решавањето на Хашкото и Косовското прашање, изјави регионалниот координатор на Транспаренси Интернешенл Кони Абел.
Таа посочи дека пред влегувањето во Европската Унија, Србија ќе треба да изгради силни регулаторни тела и анти корупциски институции.
XS
SM
MD
LG